Het gezicht

Even voorstellen: het gezicht achter Burovonk

Wie ben ik?

Burovonk ben ik, Joyce van Vliet. Van origine Westlandse, dus opgegroeid met en in de tuinbouw. In 2008 ben ik Burovonk gestart: een marketingcommunicatiebureau gespecialiseerd in de glastuinbouw en alles eromheen. Breed inzetbaar, want Burovonk is er zowel voor business-to-consumer als business-to-business communicatie.

Antwoord op al je vragen

Hoe positioneer ik mijn product? Welke doelgroep en verkoopkanalen bieden de meeste kansen? En welke mogelijkheden liggen er om mij te onderscheiden in de markt of in nieuwe markten? Op die vragen geef ik antwoord. Dat doe ik met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring en een scherp analytisch vermogen. Ik ken de markt, ik ken de sector, ik ken de afnemers.

Met Burovonk als marketingcommunicatiebureau krijg je als ondernemer meer grip op je afzet. Meer duidelijkheid over de marketingstrategie. En meer creativiteit in marktbewerking. Verschillende redenen om mij in te schakelen, maar altijd met één en dezelfde uitkomst: een hoger eindresultaat.

Van externe communicatieafdeling tot sparringpartner

Met die aanpak help ik ondernemers om vanaf het begin hun marketingcommunicatie vorm te geven en uit te voeren. Voor de ene opdrachtgever ben ik de externe communicatieafdeling die ‘alles’ regelt; van strategie tot en met executie. Voor grotere opdrachtgevers ben ik een flexibele sparringpartner die met een grote kennis van de sector snel tot de kern komt. 

Creatieve aanpak en praktische uitvoering

Wat veel van mijn opdrachtgevers aanspreekt is dat ik een creatieve aanpak combineer met een praktische uitvoering. Ik sta voor direct toepasbare ideeën die daadwerkelijk resultaat opleveren. Concepten die market-ready zijn. Voorstellen die ook zonder hoog budget uitvoerbaar zijn.

Effectief en efficiënt bureau

Daarmee is Burovonk vooral een effectief en efficiënt bureau. Laagdrempelig, altijd toegankelijk en enthousiast. En voor alles op het gebied van marketingcommunicatie inzetbaar, dankzij de samenwerking met een aantal vaste partners die óók ervaren in de glastuinbouw zijn. Zeg maar: een groot bureau in het klein, met een kloppend groen hart.