Activiteiten

Op gebied van marketing en communicatie

Alle communicatie in één hand

Met Burovonk heb je aan één bureau genoeg voor al je activiteiten op marketingcommunicatiegebied. Dat werkt efficiënter en daar houden opdrachtgevers in de sector van. Tegelijkertijd haal je een team van de beste specialisten in huis, die onder mijn regie perfect met elkaar samenwerken; van webbouwers en vormgevers tot standbouwers en tekstschrijvers. Daardoor ben ik eigenlijk je marketingcommunicatieafdeling die extern opereert maar ‘eigen’ aanvoelt. Wat Burovonk voor je kan doen?

Strategie

Het gaat ook in de glastuinbouw om specialisatie, om branding, om positionering, om doelgroep- en mediakeuze en nog veel meer. Stuk voor stuk onderdelen waarmee Burovonk je kan helpen. Ik zet je op het spoor van een onderscheidende strategie, als je een nieuw product introduceert of marktgerichter wilt communiceren. Ik ben de sparringpartner die met kennis van zaken adviseert over gaten en niches in de markt. Ik help je om nieuwe concepten te ontwikkelen en met succes te introduceren. Mijn ervaring is ook de jouwe.

Uitvoering

Ook voor de uitvoering kun je bij Burovonk terecht. In samenwerking met een vast netwerk aan externe partners maak ik het je eenvoudig. Van die complexe website tot en met die snelle flyer. Van die onderscheidende huisstijl tot en met die verpakking. Van dat overtuigende persbericht tot en met die effectieve verkoopactie. Online en offline. En nog veel meer. Door mijn aanpak werk ik snel en flexibel.

De transformatie van Stolk Flora naar een duurzaamheidsmerk Your Natural Orchid

Voorbeeld van een call-to-action met foto