Heldere en doeltreffende communicatie

Wij zijn een jong full service bureau voor communicatie en marketing. Van complete communicatietrajecten tot het ontwerpen van een folder: wij denken tot in detail met de klant mee. BURO VONK is thuis in corporate communicatie en B2B-marketing. Een specialisme hierbij is onze brede kennis van de tuinbouwsector.

Communiceren is kiezen. Wie wil je bereiken en waar liggen je beste kansen? Het draait allemaal om het kiezen van de juiste code. BURO VONK maakt de essentie helder en vertaalt dit naar een sterk concept.

Het motto van BURO VONK is doeltreffendheid zonder poespas. Communicatie en marketing bedrijven is een vak, geen trendgevoelige filosofie. We positioneren uw bedrijf, merk of product met de juiste communicatiemiddelen op een heldere manier. Dat kan alleen als we op precies dezelfde golflengte gaan zitten als de klant. Als klein en veelzijdig buro is dat onze kracht. Een ander sterk punt is het netwerk van verschillende designers, zodat we de designer kunnen kiezen die het beste bij de klant past.

Dat is BURO VONK: helder en doeltreffend.